We gebruiken alleen de bekende merken

OxyGeneo

OxyGeneo is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert: Exfoliatie van de bovenste huidlaag, insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen en verhoogen van de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. Deze ultieme 3-in-1 Super Facial biedt een alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één. OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huidtypen.

Long Time Liner

Permanente make-up is een uitkomst voor vrouwen ie er ieder moment van de dag verzorgd uit willen zien en/of weinig tijd danwel zin hebben om zichzelf steeds op te maken. Long Time Liner is een Duitse merk die bestaat al meer dan twintig jaar en in die tijd heeft duizenden tevreden klanten behandeld op de hele wereld. Garantie voor esthetiek, precisie en perfectie

OPI

OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging en cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. Alle OPI producten zijn natuurlijk dierproefvrij!

GELISH

Gelish van Hand & Nail Harmony brengt aan als een lak, maar geeft het resultaat van een color gel. Met de ruime keuze uit schitterende Gelish kleuren is er voor ieder wat wils en heeft u ruim 2 weken lang een glad en glanzend resultaat.

GEHWOL

Dit merk is bij velen al heel bekend. Het merk staat voor het optimaal in conditie houden van uw voeten. Na een pedicurebehandeling worden uw voeten dan ook verwend met een passende creme van gehwol. Bij ieder voetprobleem heeft gehwol een oplossing.

LYCON

Lycon heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. Het van oorsprong Australische merk is marktleider op het gebied van harsen. De harsen van Lycon zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1mm wordt moeiteloos verwijderd. De hars is verrijkt met aromatische oliën, hierdoor wordt de huid gevoed en verzacht.

REVITALASH

Revitalash Advanced is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts en is bedoeld om je natuurlijke wimpers zichtbaar te verbeteren. Krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgen voor mooie, gezonde wimpers binnen een aantal weken! Je moet het product minimaal 3 maanden gebruiken voor een optimaal resultaat. Naast het populaire wimperserum, de primer en mascara, heeft RevitaLash ook producten voor wenkbrauwen en haar.

RefectoCil

Voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen gebruiken we de verf van het merk Refectocil.Geverfde wimpers en wenkbrauwen zien er gewoon beter uit! De wimpers lijken wat langer en volumineuzer, omdat de volledige lengte van elk haartje door de verfkleur geaccentueerd wordt. Het Oostenrijkse RefectoCil is dé wimper- en wenkbrauwverf specialist. Geverfde wenkbrauwen blijven meestal 5 tot 6 weken goed zichtbaar